Меню сайту
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 7 » День дошкілля 2013
11:46
День дошкілля 2013

В рамках відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, підняття престижності професії педагога дошкільного навчального закладу, визначення та об’єднання потенціалу дошкільної освіти дошкільних навчальних закладів м. Нетішина проведено Тиждень педагогічної майстерності.



У всіх дошкільних закладах проведено майстер-класи з обміну досвідом роботи з впровадження освітніх інновацій, авторських освітніх технологій, методик і підходів до організації освітнього процесу в дошкільних навчальних закладах, дні відкритих дверей, виставки дитячих робіт та портфоліо кращих педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів, виставки дидактичних посібників, розвиваючих ігор та навчально-методичного забезпечення. До проведення були залучені засоби масової інформації щодо висвітлення досвіду роботи дошкільних навчальних закладів, досвіду роботи кращих педагогів та меценатів, що підтримують розвиток дошкільної освіти.

23.09.2013 року відкривав Тиждень педмастерності дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №7 «Оленка». Самковська Л.Г., завідувач, презентувала роботу закладу. Товстюк Т.М. провела школу передового педагогічного досвіду «Театралізована діяльність дітей як засіб художньо-мовленнєвого розвитку», організувала виставку різноманітних театрів.


На засіданні школи передового педагогічного досвіду Кмитюк О.В., вихователя дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №2, педагоги мали можливість познайомитись з питанням емоційно-чуттєвого спілкування дитини з природою як основою становлення особистості, практично поуправлятись у пошуково-дослідницькій діяльності.

Справжньою сенсацією було засідання школи передового педагогічного досвіду Халатової В.М., вихователя дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №4, з формування екологічного світорозуміння і екологічної вихованості дошкільників, де питання теоретичного характеру перепліталися з практикою та базувалися на досвіді роботи вихователя.


Змістовно, цікаво пройшов майстер-клас Башенко Т.М., вихователя дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №6 з пошуково-дослідницької діяльності як засобу формування культури здоров’я дітей дошкільного віку.

Не менш змістовно, цікаво, оригінально презентувала досвід роботи Балій Т.В., інструктор фізичної культури дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №5, «Використання елементів інтеграції в організації фізкультурно-оздоровчої роботи».

Завершився Тиждень дошкілля урочистим святом, на якому були присутні працівники відділу освіти, методичного кабінету,  директори загальноосвітніх навчальних закладів та позашкільних закладів, працівники дошкільних навчальних закладів, ветерани педагогічної праці, батьки вихованців. На святі віншували представляли молодих педагогів, ветеранів педагогічної праці, кращих педагогів дошкільних навчальних закладів.

 

     

Всеукраїнський День дошкілля у м. Нетішині відбувся, ствердився як свято, що об’єднало дітей і дорослих, педагогів і батьків, усіх людей, причетних до дошкільного дитинства, як свято, яке повертає маленьких і великих обличчям один до одного.

 

 

Переглядів: 1049 | Додав: osvitanet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Приймальня
(03842) 3-44-40

Режим роботи:
ПН-ЧТ - з 8.00 до 17.15
ПТ - з 8.00 до 16.00

Друзі сайту
Педагогічна преса


directed by MOTYLEK icq: 449769667 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz