Меню сайту
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Грудень » 4 » Гармонія руху
16:45
Гармонія руху

Урочисте відкриття Всеукраїнського Фестивалю «Гармонія руху» відбулось 19 листопада 2012 в музичній залі дошкільного навчального закладу №5. Програма відкриття Фестивалю була насичена виступами вихованців дошкільних закладів. Елегантні «дельфінчики», вихованці днз №8, порадували присутніх плавними , синхронними рухами під час виконання горизонтального пластичного балету. 




Продемонстрували фігурне шикування та перешикування дошкільнята днз №5 та днз №7 




 Гармонійними танцювальними рухами відзначався виступ вихованців днз №6.  Сюрпризним моментом для учасників дійства став виступ вихованців Нетішинської школи бойового гопака, які продемонстрували силу, спритність, мужність за допомогою рухів ( інструктор  Колінько М.Ю.). 




Упродовж фестивального тижня організовано міську виставку нестандартного фізкультурного обладнання, проведено конкурс малюнків та фотографій на спортивну тематику «Зростаємо здоровими» , які мали змогу відвідати педагоги та вихованці усіх дошкільних закладів.

В плані проведення Фестивалю у  дошкільних навчальних закладах міста було передбачено проведення тематичних занять: «Розкажу малятам як здоровим стати», «Як потрібно турбуватись про своє здоров’я», «Країна Вітамінія», «Що таке добре, а що таке погано» конкурсів, змагань, екскурсії до спорткомплексу та  басейну, міні-турпоходів до лісу із залученням батьків вихованців. У днз №9 проведено КВК «Ігротека лікаря Пігулкіна». Педагоги підготували  для дошкільнят лялькові вистави «Лікар-їжачок» (днз №2), «Казка про зайченя» (днз №4), «Кольорове молоко» (днз №6),«Пригоди пустунчика»(днз №7), «Зайчик застудився»(днз №8).

Педагогами днз №7 оформлено фотоальбом «Зростаємо здоровими» із добіркою фотографій, де малюки займаються спортом у днз та з батьками вдома.

Щоденно у різних формах організації життєдіяльності діти зустрічалися з казковими героями, які розповідали про  значення фізкультури та спорту для  здоров’я. Талісманом фестивалю у днз №3 став Бичок-силачок, який упродовж тижня  був учасником  різних заходів.




Незабутні враження подарували зустрічі із чемпіоном світу   2011 року із самбо   Іваном Васильчуком у днз №3 та вихованцями спортивної школи відділу боротьби на чолі з тренером Русланом Задворним у днз №7, які продемонстрували  прийоми боротьби самбо та елементи щоденних тренувань юних спортсменів. 




Активними учасниками Фестивалю були батьки. Вони взяли участь в конкурсах  малюнків,  у проведенні розваг. У днз №4 проведено конкурс батьківських стінгазет «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати»». У днз №2 організовано фотовиставку «Здоров’я дитини -з власної родини».

Завершальним акордом Фестивалю у всіх дошкільних закладах стали музично-спортивні свята із залученням батьків вихованців. 



Переглядів: 1263 | Додав: osvitanet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Приймальня
(03842) 3-44-40

Режим роботи:
ПН-ЧТ - з 8.00 до 17.15
ПТ - з 8.00 до 16.00

Друзі сайту
Педагогічна преса


directed by MOTYLEK icq: 449769667 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz