Меню сайту
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 20 » Ланцюг миру
15:10
Ланцюг миру


У суботній ранок, 15 березня, в околицях міста замайоріли державні прапори України, жовто-блакитні стрічки та кульки, паперові голуби білого кольору, плакати з написами та гаслами «Україна єдина!», «Крим – це Україна!», «Слава Україні!», «Героям слава!», «Ні війні!», холодний вітер і щирі усмішки… Саме так освітяни Нетішина «пов’язали» ланцюгом миру всі в’їзди до міста.

Особливо вражали своєю масштабністю та патріотичним духом. Вздовж траси вишикувались сотні вчителів, учнів, співробітників освіти і небайдужих громадян, об’єднаних українською символікою в живий ланцюг дружби та єдності з українським народом, заради спокою і миру на наший Землі. Водії радо вітали їх клаксонами, багато хто зупинявся і долучався до мирної акції на хвилину-дві-десять…

Цього дня молодь продемонструвала свою згуртованість і непохитність у прагненні жити та будувати нову європейську країну. У цей непростий час лише єдність громадян України допоможе відстояти нашу незалежність, мир і спокій на рідній землі.

Необхідність організації Всеукраїнської мирної акції будь-якого формату напередодні проведення референдуму в Криму надзвичайно важлива в боротьбі за цілісність і незалежність України. По-перше, вона надихне і згуртує українців й, особливо, кримчан у боротьбі проти політики Кремля. По-друге, це буде яскравий приклад всьому світу про те, що Росія не зважає на думку українців, татар, росіян і людей інших національностей, які проживають в Криму і хочуть залишитись у складі української держави, думкою народу України про недоторканність своєї держави. І останнє, що необхідно зрозуміти всім нам: стоячи осторонь, виражаючи байдужість, ми сіємо сумніви щодо рішучих дій з боку світової спільноти і надаємо впевненості Кремлю у злочинних діях проти України. Тільки разом, спільними зусиллями ми можемо зупинити прояви агресії та насилля на рідній українській землі.

Переглядів: 960 | Додав: osvitanet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Приймальня
(03842) 3-44-40

Режим роботи:
ПН-ЧТ - з 8.00 до 17.15
ПТ - з 8.00 до 16.00

Друзі сайту
Педагогічна преса


directed by MOTYLEK icq: 449769667 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz