Меню сайту
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Квітень » 13 » Молодь зобов’язана обирати здоров’я
10:12
Молодь зобов’язана обирати здоров’я

Молодь зобов’язана обирати здоров’я

   Здоров’я – це той скарб, який людина тримаючи в руках помічає лише тоді, як втратить. Саме перед школою постає питання виховання свідомого ставлення учнів до свого здоров’я як найвищої цінності, яка дасть їм змогу бути творцями свого життя, впливати на позитивні зрушення в суспільстві.
   31 березня у м.Шепетівка на регіональному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» наше місто представляла агітбригада ЗОШ I-IIIст. №2 (директор Мисько В.М.) «Антивірус». Наші хлопці та дівчата змагались з командами Шепетівського, Славутського районів, міст Шепетівки, Славути. Яскравий виступ «Антивіруса» був спрямований на популяризацію й пропаганду переваг здорового способу життя, раціонального харчування, фізичних навантажень, режиму дня та позитивного настрою. Наша агітбригада у своєму виступі поєднала різні жанри, стилі і напрямки мистецтв. Показала хореографічні, вокальні, акторські здібності. І звісно, дуже старались. А допомагали їм у всьому Оксана Стоянівська, заступник директора з ВР ЗОШ №2 та Іванна Олійник, педагог-організатор, керівник агітбригади.
   За рішенням членів журі, перше місце посіла нетішинська агітбригада «Антивірус».
   В рамках конкурсу агітбригад пройшов і конкурс на кращу фотороботу, плакат відповідної тематики. Фоторобота нетішинців «Фізкультура – це класно!» відразу привернула увагу глядачів та членів журі, які і відали їй першість.
   Тож вітаємо переможців і їхніх наставників! Бажаємо успішної реалізації ваших ідей та творчих планів в майбутньому.
 
Інна Бойчук методист МК
Переглядів: 741 | Додав: osvitanet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Приймальня
(03842) 3-44-40

Режим роботи:
ПН-ЧТ - з 8.00 до 17.15
ПТ - з 8.00 до 16.00

Друзі сайту
Педагогічна преса


directed by MOTYLEK icq: 449769667 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz