Меню сайту
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 1 » Завершено державну атестаційну експертизу дошкільного навчального закладу №5
16:18
Завершено державну атестаційну експертизу дошкільного навчального закладу №5

 

Дитячий садок – це друга домівка малюків-дошкільників, адже вони проводять тут більшу частину дня . Саме від рівня  організації освітнього  процесу, створення предметно-розвивального безпечного середовища, професійної майстерності працівників, комфорту перебування дітей та батьків залежить якість надання освітніх послуг.

 З метою перевірки реального рівня діяльності дошкільного навчального закладу, відповідно до плану роботи відділу освіти, перспективного плану атестації навчальних закладів, з 09.02 по 20.02. 2015 року було проведено державну атестаційну експертизу дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №5 «Теремок».

Зауважу, що державна атестація навчального закладу проводиться 1 раз у 10 років відповідно до Порядку державної атестації загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

 В процесі цьогорічної атестації комісією, до складу якої входили спеціалісти відділу освіти, методисти ММК, завідувачі, вихователі-методисти  та медичні працівники ДНЗ, було детально вивчено стан організації навчально-виховного процесу, його результативність та окремі питання управління дошкільним навчальним закладом .

 За результатами атестаційної експертизи ДНЗ№5 у 2015 році освітню діяльність оцінено у 620 балів (із 690 можливих), що відповідає високому рівню діяльності. Таким чином, дошкільний навчальний заклад №5 вважається атестованим з відзнакою. Узагальнені матеріали роботи експертної комісії з висновками та пропозиціями передано на розгляд регіональній експертній раді, на підставі яких буде видано нове Свідоцтво про атестацію, що дає право для надання освітніх послуг.

Користуючись нагодою, вітаємо працівників з успішним проходженням атестації! Бажаємо міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати власні задуми, сучасні програми, інновації. А життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.

Переглядів: 1551 | Додав: osvitanet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Приймальня
(03842) 3-44-40

Режим роботи:
ПН-ЧТ - з 8.00 до 17.15
ПТ - з 8.00 до 16.00

Друзі сайту
Педагогічна преса


directed by MOTYLEK icq: 449769667 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz