Меню сайту
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Серпень » 13
 
 
 
Не біда що нас не знають люди, біда, що ми не знаємо людей
Конфуцій
 
   Взяти участь у Всеукраїнській акції – це чудовий шанс відчути себе причетним до реалізації Державної політики в галузі освіти. Особливо у відповідальний період підготовки до впровадження нових Державних стандартів початкової освіти.
Дуже хвилювалися, очікуючи гостей із Житомирщини. Спільно перелистали сторінки річної підготовки, проаналізували результативність проведених заходів, акцій.
   Адже мали презентувати нашу роботу колегам-професіоналам. Делегація із Овруцького району включала начальника відділу освіти Северенчука Я.Д., завідувача методичним кабінетом Бесарабчик В.П., методиста з питань початкової школи Криволанчук Н.В..
   Гості із очевидною зацікавленістю переглянули відео ролик «Щасливі миттєвості 2011-2012 навчального року», презентаційні матеріали щодо роботи з підготовки загальноосвітніх навчальних закладів м. Нетішина до впровадження нових Державних стандартів початкової освіти.
   Члени делегації мали можливість побачити напрацювання методистів, вчителів школи І ступеня. Ми щедро поділилися наробами з нашими гостями
   В ході візиту було відвідано загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2, дошкільний навчальний заклад №5 з метою ознайомлення з умовами навчання першокласників, учнів 3-4 класів.
   Жвавим та невимушеним було спілкування під час засідання круглого столу, до участі в якому приєднались вчителі майбутніх першокласників Клемець Т.В., Сороченко М.М.




Візит до Ладижина: оцінки , враження, роздуми

 

Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа» наближається до завершення.  Безпосередня участь в ній – це можливість відчувати власну причетність до знакових змін, що відбуваються сьогодні в освіті нашої держави. А обмін думками, спостереженнями, досвідом, методичним та управлінським, з колегами з Житомирщини та Вінничини є неабияким чинником для формування адекватної самооцінки, розуміння: в чому плюси нашої роботи, а у чому ще не можемо похизуватися особливими успіхами.

9 серпня ми приймали гостей з м. Овруча Житомирської області, а 15 - нетішинська делегація освітян мала чудову нагоду опинитися в гущі освітнього життя м. Ладижина Вінницької області.
Отож, пряма мова.
Кухарчук Н.М., завідувач методичним кабінетом відділу освіти: «Знайомство з освітою Ладижина було  цікавим, багатим на враження. Які? Найрізноманітніші. Кожен навчальний заклад має власне обличчя. Одна школа – з літнім  садом, інша - з багатою   спортивною базою, яка нетішинцям і не снилась.  Те , що об’єднує і ріднить ладижинських освітян -  велика відданість роботі  керівників, щире вболівання вчителів початкових класів за створення затишку і комфорту для майбутніх учнів; турбота батьків про те, щоб їх діти навчалися у класах із сучасним обладнанням.
Аналізувала те, що бачила, і думала: як добре, що у кожній ладижинській школі є по 2-3 мультимедійні установки з інтерактивними дошками, сучасні телевізори, комп‘ютерні класи з ліцензованим програмним забезпеченням. Відчувається постійна підтримка закладів  владою міста
Рабченюк Н.О., головний спеціаліст з дошкільного виховання: «Вразило розмаїття і несхожість дошкільних навчальних закладів.  З 9-ти : 3-відомчі (державної форми власності), 5- комунальних, 1 – в с ... Читати далі »
Переглядів: 868 | Додав: osvitanet | Дата: 13.08.2012 | Коментарі (0)

Пошук
Приймальня
(03842) 3-44-40

Режим роботи:
ПН-ЧТ - з 8.00 до 17.15
ПТ - з 8.00 до 16.00

Друзі сайту
Педагогічна преса


directed by MOTYLEK icq: 449769667 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz