Меню сайту
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

 

 

Оздоровлення дітей в дошкільних навчальних закладах м. Нетішина в літній період 2013 року

Діяльність  дошкільних навчальних закладів міста Нетішина у літній період 2013 року здійснюється  відповідно до інструктивно-методичних рекомендацій МОНмолодьспорту України від 16.03.2012 №1/9-198 «Організація роботи в дошкільних навчальних закладах у літній період», від 28.05.2012 №1/9-413 «Про організацію фізкультурно-оздоровчої роботи в дошкільних навчальних закладах у літній період» та спрямовувалась  на організацію змістовного , різноманітного буття, з метою  оздоровлення дітей, забезпечення їхнього активного відпочинку.

Керівниками дошкільних навчальних закладів проведена  підготовча робота, а саме:

- забезпечено належні умови для підготовки та проведення відпочинку, оздоровлення дітей влітку 2013 року;

- проведено організаційно-профілактичну роботу з працівниками з питань охорони життя і здоров’я дітей , засвоєння правил дорожнього руху, пожежної  безпеки, попередження отруєння рослинами та грибами з метою  створення безпечних умов утримання дітей під час літнього оздоровлення; 

- проінформовано  батьків про особливості перебігу літньої оздоровчої кампанії у дошкільному закладі та підготовку до неї;

- організова ... Читати далі »

Переглядів: 3115 | Додав: osvitanet | Дата: 31.07.2013 | Коментарі (0)



18 червня 2013 року до Нетішина завітала делегація освітян з м. Славута на чолі з Пшетоцькою Наталією Анатолієвною - начальником управління освіти славутської РДА





Переглядів: 874 | Додав: osvitanet | Дата: 19.06.2013 | Коментарі (0)

 

У восьми дошкільних навчальних закладах м.Нетішина пройши свята та розваги «Прощавай, садок дитячий ! ». Із 19 груп старшого дошкільного віку випущено 410 дошкільнят, всі вони згодом стануть першокласниками. Випускники щиро дякували своїм вихователям за  турботу, любов, щасливо проведені дні у дитячих садках.  Крім слів вітання, які звучали  від керівників, батьків, вихователів, вітали випускників і молодші дошкільнята. На святі чекали малюків несподівані сюрпризи та подарунки.

Дорогі, випускники, вас вітають малюки (днз№4 «Вогник»)

 

Тато косу заплітає – доньку в школу проводжає (днз№4 «Вогник»)

Нам в садочку добре жити,тут навчились ми дружити і сміятись ... Читати далі »

Переглядів: 784 | Додав: osvitanet | Дата: 17.06.2013 | Коментарі (0)

Міський Фестиваль дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят»

 

24  квітня в рамках проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості відбувся І (міський) етап Всеукраїнського   Фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят»

Метою проведення  його є виявлення дитячих талантів та стимулювання інтересу дітей дошкільного віку до творчого  розвитку.
     Учасниками Фестивалю стали 111 маленьких артистів нетішинських дошкільних навчальних закладів.   Дитячу творчість у Фестивалі  було  представлено у різних номінаціях: музичне мистецтво (танці, пісні), літературне мистецтво (читання віршів),  образотворче мистецтво ( малюнки, аплікації, конструювання).

Ведучі свята Товстюк Тетяна  та улюблені герої  дитячого мультфільму Лунтік і Міла (Надаховська Ірина та Юхімова Ольга)  запросили  малюків та гостей у країну Сонячного Дитинства , де панують сонячні сни , зіркові мрії та гарний настрій.  Протягом Фестивалю юні таланти демонстрували свою майстерність, артистизм, уміння володіти своїм голосом і рухами на сцені. Гості мали змогу оглянути виставку творчих робіт вихованців дошкільних закладів.  

Незабутні враження від фестивалю залишилися у всіх присутніх. Ми, дорослі, повернулися у країну дитинства - країну Мрій, Краси та Добра і ще раз переконались - наші діти талановиті. 

Переглядів: 610 | Додав: osvitanet | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

 

         Завершився  перший тур Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності  педагогічних працівників дошкільних навчальних  закладів «Вихователь року-2013» в м.Нетішині.

 Нелегким було завдання вибрати «кращого з кращих», адже  всі конкурсантки показали яскравий індивідуальний педагогічний почерк, високий професійний рівень. Підбито остаточні результати, підведено  підсумки.



Переможницею Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року -2013» в м.Нетішині   стала Шубарчук Мальвіна Петрівна, вихователь дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №3«Дзвіночок». Вона полонила своєю впевненістю, експресивністю, педагогічною харизмою, професійною компетентністю, креативом та поетичним талантом.

 Мальвіна Петрівна - молодий, перспективний вихователь, випускниця Рівненського державного гуманітарного університету. З 2004 року працює в  дошкільному навчальному закладі №3. Поглиблено працює над питанням  художньо-мовленнєвого розвитку дітей засобами художнього слова. В роботі з дітьми впевнено продемонструвала своє вміння віртуозно застосовувати інноваційні методи та прийоми, яскраві наочно-дидактичні посібники, вміння толерантно спілкуватися з дітьми, використовувати момент несподіванки, сюрпризу, що дуже подобається не лише дітям , а й дорослим. Та має Мальвіна Петрівна не лише педагогічний талант, а й поетичну душу. Складовою її досвіду роботи є поетична збірка «Барвистий віршограй», який відзначено дипломом ІІ ступеня на міській виставці  педагогічних ідей та знахідок  у 2011році.




Попереду Мальвіну Петрівну чекають нові випробовування професійної майстерності: в березні 2013 року вона братиме участь в другому, обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року». Ми бажаємо їй успіху, впевненості у своїх силах та, звичайно, перемоги.

Переглядів: 637 | Додав: osvitanet | Дата: 07.02.2013 | Коментарі (0)

Урочисте відкриття Всеукраїнського Фестивалю «Гармонія руху» відбулось 19 листопада 2012 в музичній залі дошкільного навчального закладу №5. Програма відкриття Фестивалю була насичена виступами вихованців дошкільних закладів. Елегантні «дельфінчики», вихованці днз №8, порадували присутніх плавними , синхронними рухами під час виконання горизонтального пластичного балету. 




Продемонстрували фігурне шикування та перешикування дошкільнята днз №5 та днз №7 




 Гармонійними танцювальними рухами відзначався виступ вихованців днз №6.  Сюрпризним моментом для учасників дійства став виступ вихованців Нетішинської школи бойового гопака, які продемонстрували силу, спритність, мужність за допомогою рухів ( інструктор  Колінько М.Ю.). 




Упродовж фестивального тижня організовано міську виставку нестандартного фізкультурного обладнання, проведено конкурс малюнків та фотографій на спортивну тематику «Зростаємо здоровими» , які мали змогу відвідати педагоги та вихованці усіх дошкільних закладів.

В плані проведення Фестивалю у  дошкільних навчальних закладах міста було передбачено проведення тематичних занять: «Розкажу малятам як здоровим стати», «Як потрібно турбуватись про своє здоров’я», «Країна Вітамінія», «Що таке добре, а що таке погано» конкурсів, змагань, екскурсії до спорткомплексу та  басейну, міні-турпоходів до лісу із залученням бать ... Читати далі »

Переглядів: 1263 | Додав: osvitanet | Дата: 04.12.2012 | Коментарі (0)

З 15 по 26 жовтня 2012 року у дошкільних та загальноосвітніх закладах міста проводиться Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Звернення до батьків


   Міністерство надзвичайних ситуацій, Державна інспекція техногенної безпеки та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України вкрай стурбовані зростанням загибелі та травмування дітей. За статистикою, в нашій країні в мирний час внаслідок нещасних випадків щодня гине 3 дитини!
   За 9 місяців 2012 року в Україні виникло більше 56 тисяч пожеж, під час яких загинуло 68 дітей, 109 отримали травми та опіки.
   Легковажне відношення дітей з вогнем, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків. І виною цьому - батьківський недогляд. Статистика трагедій свідчить: здебільшого нещастя трапляються тоді, коли діти залишаються вдома самі, без нагляду дорослих.
Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків.

Шановні батьки!
Не залишайте дітей без нагляду!


   Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуйтесь правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією. Виділіть  декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам'ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.
   Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить лише від нас самих!
Переглядів: 687 | Додав: osvitanet | Дата: 17.10.2012 | Коментарі (0)



Школа, вчителі,
Заняття, класи,
Уроки і дзвінки,
Поняття, маси.
---
Хімія, література,
Малювання, фізика,
Алгебра і фізкультура,
Трудове і музика.
---
Оцінки і знання,
Запитання й розуміння,
Робота, навчання,
Старання і уміння.
---
Завдання, хвилювання
Сум, забудькуватість,
Ідея, розв'язок
І гордість, щастя, радість.
---
Параграфи, питання,
Іменники і рід,
Множення і віднімання,
Відміна і вид.
---
Контрольна, роздуми,
Думки, переживання,
Натхнення, рішення,
Хвилини, розв'язання.
---
Дзвінок, лінійка,
Учителі, прощання,
Моменти, спогади
І смуток, розтавання

Оксана Гашєва,
учениця ЗОШ №4
Переглядів: 741 | Додав: osvitanet | Дата: 22.08.2012 | Коментарі (0)



Цьогорічний випускник Нетішинської НВК Андрій Ситник зайняв ІV місце на міжнародному конкурсі науково-технічної творчості школярів "Intel ISEF", що проходив 10-19 травня у місті Пітсбург (штат Пенсильванія, США). До слова, участь у конкурсі брало 1500 юних науковців зі всього світу.
Переглядів: 806 | Додав: osvitanet | Дата: 22.08.2012 | Коментарі (0)

 
 
 
Не біда що нас не знають люди, біда, що ми не знаємо людей
Конфуцій
 
   Взяти участь у Всеукраїнській акції – це чудовий шанс відчути себе причетним до реалізації Державної політики в галузі освіти. Особливо у відповідальний період підготовки до впровадження нових Державних стандартів початкової освіти.
Дуже хвилювалися, очікуючи гостей із Житомирщини. Спільно перелистали сторінки річної підготовки, проаналізували результативність проведених заходів, акцій.
   Адже мали презентувати нашу роботу колегам-професіоналам. Делегація із Овруцького району включала начальника відділу освіти Северенчука Я.Д., завідувача методичним кабінетом Бесарабчик В.П., методиста з питань початкової школи Криволанчук Н.В..
   Гості із очевидною зацікавленістю переглянули відео ролик «Щасливі миттєвості 2011-2012 навчального року», презентаційні матеріали щодо роботи з підготовки загальноосвітніх навчальних закладів м. Нетішина до впровадження нових Державних стандартів початкової освіти.
   Члени делегації мали можливість побачити напрацювання методистів, вчителів школи І ступеня. Ми щедро поділилися наробами з нашими гостями
   В ході візиту було відвідано загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2, дошкільний навчальний заклад №5 з метою ознайомлення з умовами навчання першокласників, учнів 3-4 класів.
   Жвавим та невимушеним було спілкування під час засідання круглого столу, до участі в якому приєднались вчителі майбутніх першокласників Клемець Т.В., Сороченко М.М.




Візит до Ладижина: оцінки , враження, роздуми

 

Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа» наближається до завершення.  Безпосередня участь в ній – це можливість відчувати власну причетність до знакових змін, що відбуваються сьогодні в освіті нашої держави. А обмін думками, спостереженнями, досвідом, методичним та управлінським, з колегами з Житомирщини та Вінничини є неабияким чинником для формування адекватної самооцінки, розуміння: в чому плюси нашої роботи, а у чому ще не можемо похизуватися особливими успіхами.

9 серпня ми приймали гостей з м. Овруча Житомирської області, а 15 - нетішинська делегація освітян мала чудову нагоду опинитися в гущі освітнього життя м. Ладижина Вінницької області.
Отож, пряма мова.
Кухарчук Н.М., завідувач методичним кабінетом відділу освіти: «Знайомство з освітою Ладижина було  цікавим, багатим на враження. Які? Найрізноманітніші. Кожен навчальний заклад має власне обличчя. Одна школа – з літнім  садом, інша - з багатою   спортивною базою, яка нетішинцям і не снилась.  Те , що об’єднує і ріднить ладижинських освітян -  велика відданість роботі  керівників, щире вболівання вчителів початкових класів за створення затишку і комфорту для майбутніх учнів; турбота батьків про те, щоб їх діти навчалися у класах із сучасним обладнанням.
Аналізувала те, що бачила, і думала: як добре, що у кожній ладижинській школі є по 2-3 мультимедійні установки з інтерактивними дошками, сучасні телевізори, комп‘ютерні класи з ліцензованим програмним забезпеченням. Відчувається постійна підтримка закладів  владою міста
Рабченюк Н.О., головний спеціаліст з дошкільного виховання: «Вразило розмаїття і несхожість дошкільних навчальних закладів.  З 9-ти : 3-відомчі (державної форми власності), 5- комунальних, 1 – в с ... Читати далі »
Переглядів: 868 | Додав: osvitanet | Дата: 13.08.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »
Пошук
Приймальня
(03842) 3-44-40

Режим роботи:
ПН-ЧТ - з 8.00 до 17.15
ПТ - з 8.00 до 16.00

Друзі сайту
Педагогічна преса


directed by MOTYLEK icq: 449769667 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz